EK Kyokushin-Karate Bulgarije

De zomervakantie zit er inmiddels al weer ruim een week op, zodat we met Budokai Dordrecht weer vol goede moed aan het seizoen 2011-2012 kunnen beginnen.

Voor de zomervakantie hebben we nog heel wat bekers in binnen- en buitenland weten te behalen.

De laatste wedstrijden in Drachten zijn al weer ruim twee maanden geleden geweest, maar zo net na de zomer is de eerste uitnodiging voor wedstrijden Kyokushin-Karate een feit.

Zaterdag 15 en zondag 16 oktober worden de Europese Kampioenschappen Kyokushin-Karate voor jeugd en volwassenen gehouden te Varna in Bulgarije.

Door de bondscoach zijn vanuit Budokai Dordrecht twee leden geselecteerd om deel te nemen bij de volwassenen, te weten Ricardo Filemon en Ferry Hoogeveen.

Budokai Dordrecht stuurt ook nog een aantal jeugdvechters mee naar Bulgarije. De onderstaande jeugdleden zullen Budokai Dordrecht vertegenwoordigen:

Ivana Luitjes, Tonnie van Kooten,Gino Rietdijk, Davy Brand, Demi Draaijer, Zoe Sol, Ecem Yuksel, Trijntje Bouwman en Naomi Wouters.

De komende zes weken zal dus hard moeten worden getraind wil je in Bulgarije een kans maken op een podiumplaats. Het word weer als vanouds: Bloed, zweet en tranen.

Het bestuur wenst allen heel veel succes toe in Varna.

OSU.

Leave a Comment