Inschrijvingen Open NK zaterdag 10 oktober 2015 in Papendrecht

Zaterdag 10 oktober worden de Open Kampioenschappen gehouden in Sportcentrum Papendrecht. Een prachtige nieuwe accommodatie gelegen aan de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht, direct gelegen naast het Apollo hotel.

De vechters zullen worden ingedeeld in gewichtsklassen. Voor de heren is dit -70 kg, -80 kg, -90 kg en + 90 kg. De dames doen dit in -65 kg en +65 kg. Mogelijk moet gekeken worden of deze laatste verdeling wenselijk is of dient te worden aangepast. Verder hebben we een ‘veteranen’ poule. Speciaal voor heren van 35 jaar en ouder die nog eens wedstrijden willen doen.

Inmiddels hebben we aardig wat inschrijvingen binnen, zodat we een mooi NK kunnen neerzetten. Aanmeldingen zijn er vanuit Kyokushin Karate, maar ook ShinKyokushin, SoKyokushin, Ashihara Karate en van de Kyokushinkaikan zijn deelnemers ingeschreven. Tot op dit moment hebben we negen landen die meedoen. Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Iran, Noorwegen, Oostenrijk, Pakistan, Spanje  en Nederland. We zitten nog twee weken voor het NK, dus de kans bestaat dat nog meerdere landen zich zullen inschrijven.

Deze week was de uiterlijke datum voor het inschrijven. Leden van de wedstrijdcommissie zitten volgende week op het WK Kyokushin van de KWU in Rusland. In goed overleg is besloten om de definitieve indeling daarna pas te maken. Kortom, u kunt dus nog wel even inschrijven, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als sluitingsdatum houden we nu maandag 5 oktober aan. We houden bovendien een maximaal aantal deelnemers aan. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Organisatie en Bestuur van Budokai Vleesenbeek wenst u allen heel veel succes met de voorbereidingen. We hopen u zaterdag 10 oktober allemaal in Papendrecht te mogen begroeten.posterNK2015

Leave a Comment