Beste belangstellende,

U bent op deze pagina gekomen omdat u informatie wilt hebben over een lidmaatschap. Sinds 2 december 2013 heeft Budokai Vleesenbeek intrek genomen in onze nieuwe accommodatie gelegen aan de Sportlaan 5 te Dordrecht.

IMG_0210

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budokai Vleesenbeek is een toonaangevende Dojo in Dordrecht, maar ook ver buiten onze stadsgrenzen. Diverse leerlingen hebben hun sporen verdiend en prijzen gewonnen in binnen- en buitenland, waaronder Europese en Wereldtitels. De algehele leiding op het Budo gebied is in handen van Shihan Jan Vleesenbeek en word ondersteund door een Bestuur wat uit zeven leden bestaat.

Jan Vleesenbeek is sinds januari 2013 in het bezit van de 7e Dan Kyokushin-Karate en werd in Japan tijdens de World Cup hiervoor gegradueerd. Verder is hij in het bezit van diverse rijkserkende diploma’s op het gebied van Oosterse gevechtskunsten.

Indien u na het lezen van het bovenstaande nader kennis wilt maken, nodigen wij u uit om eens een les te komen bekijken. Indien u kijkt bij de lestijden op onze website, vind u precies op welk tijdstip welke les gegeven wordt. Mocht u na het zien van een les het zelf eens willen proberen, dan kunt u (of uw kind) bij ons gratis twee proeflessen volgen. Na het volgen van twee proeflessen besluit u, of u definitief als lid wilt inschrijven. Het inschrijfformulier kunt u op deze pagina vinden, evenals het Huishoudelijk Reglement. U mag het formulier uitprinten en invullen, mocht u niet in het bezit zijn van een printer, dan kunt u een inschrijfformulier op de sportschool vragen.

Wij kennen bij Budokai Vleesenbeek twee soorten leden. Het zijn Juniorleden ( 6 t/m 17 jaar) en Seniorleden ( 18 jaar en ouder). Juniorleden betalen € 20,- per maand contributie terwijl Seniorleden € 30,- betalen. U dient eenmalig inschrijfgeld te betalen à € 10,-. Wij hebben ook een 10-rittenkaart voor € 50,-. De kaart is een beperkte tijd geldig en persoonlijk. Ouders en partners van leden kunnen voor € 12,50 per maand ook enkel Nautilus training beoefenen. Verder betalen karateka’s ook jaarlijks bondsgeld. Alle benodigdheden kunt u kopen op de sportschool. De minimumleeftijd voor karate is 6 jaar en voor kickboksen 12 jaar.

Indien u lid wordt van onze vereniging, dan betekent dat u lid wordt voor een periode van minimaal één jaar.

Indien u niet tenminste één maand vooraf schriftelijk kenbaar maakt dat u uw lidmaatschap wilt beëindigen, dan wordt u lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd.

Indien u uw lidmaatschap wilt opzeggen, dan dient u dit schriftelijk door te geven aan de secretaris van onze vereniging. U kunt het een en ander nalezen in ons Huishoudelijk Reglement.

Het bovenstaande is wettelijk bepaald in het verenigingsrecht, wat u kunt vinden in Burgerlijk Wetboek Boek 2 in de artikelen 26 tot en met 52.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag.

Vertrouwend u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,

Bestuur Budokai Vleesenbeek.