Zaterdag 6 oktober 2012

Zaterdag 6 oktober 2012

Dordrecht

Zaterdag 6 oktober worden in de Sportboulevard te Dordrecht de Open Nederlandse Kampioenschappen Kyokushin-Karate voor Junioren gehouden, voor deelnemers van 8 tot en met 17 jaar.
Voor het eerst in de geschiedenis van de N.K.K.O. zijn ook andere organisaties uitgenodigd om aan dit NK deel te nemen.
Tegelijkertijd met het NK zal ook de Hurricane Cup 2012 worden gehouden. Deze Cup is een speciale beker die in het leven is geroepen na de laffe moord op Peter Smit.
Voor de Hurricane Cup is een speciale Hurricane Spirit prijs, wat dit jaar een beker is van meer dan een meter hoog. Dit toernooi is overigens alleen voor deelnemers in de leeftijd van 18, 19 en 20 jaar.

Totaal hebben meer dan 130 vechters zich voor deze dag ingeschreven. Behalve Nederland zijn er deelnemers vanuit Frankrijk en Polen.
Het bijzondere aan deze dag is, dat de helft van de sponsor inkomsten, evenals een deel van het entreegeld zal worden geschonken aan Fight Cancer het jongerenlabel van KWF Kankerbestrijding.

Wij roepen in verband met het bovenstaande iedereen op om naar de Sportboulevard te komen. U steunt dan direct Fight Cancer en kunt bovendien de jongeren aanmoedigen.
De zaal is open vanaf 10.15 uur en de wedstrijden beginnen om 11.00 uur.
Bij de Sportboulevard is voldoende parkeergelegenheid, zowel op de parkeerplaats als in de parkeergarage. De kosten bedragen € 2,- voor de gehele dag.

Leave a Comment