Open Dutch Juniors Tournement Kyokushinkai Karate.
Sommelsdijk

23-11-2019

Zaterdag 23 november 2019 werd in recreatiecentrum De Staver te Sommelsdijk het Open Dutch Juniors Tournement, een internationaal sterk bezet Kyokushinkai Karatejeugdtoernooi gehouden, met meer dan 200 jonge talenten uit Frankrijk, België, Duitsland en zelfs Israël. In het door Karateschool Kiyozumi georganiseerde toernooi ontbrak het team van Budokai Vleesenbeek uiteraard niet. Bij het onderdeel KATA werd Kayleigh Altink met een verdiende 1e plaats beloond en Alex van de Molen met een mooie 2e plaats.

Bij het vechten(KUMITE) behaalden de jeugdige Destiny en Elisa Hoogeveen na heftige duels goud in hun categorie! De 15jarige Ruby Goedhart veroverde in haar klasse op sublieme wijze de 1e plaats, maar daar ben je ook Europees kampioen voor.

Bij de jongens vocht Hadjar Ben Mohammed zich naar een verdienstelijke 2e plek en Jim van Eijsden eindigde met een 3e plaats ook op het podium. Budokai Vleesenbeek presteerde onder de bezielde leiding van coaches Sensei Ger Hoogeveen en Senpai Gerry Hoogeveen, die zijn laatste toernooi coachte, optimaal. Met Senpai Jaap Kooman als scheidsrechter blikt men terug op een keurig georganiseerd toernooi. De mooie bekers werden door Shihan Vleesenbeek hoogstpersoonlijk uitgereikt.

Vragen?

Stel ze gerust!

Aanmelden