Opendag Budokai Vleesenbeek 2023

03-03-2023

Budokai Vleesenbeek (full-contact kyokushin karate) en Future fighters (kickboksen / muay thai) openen hun deuren zaterdag 11 maart 2023 voor jong en oud aan de Sportlaan 5 in Dordrecht. 

Budokai Vleesenbeek is onder leiding van Shihan Jan Vleesenbeek en andere gecertificeerde instructeurs een begrip in de vechtsport. Future Fighters, onder leiding van Sydney Shoyemi, met het onlangs behaalde Keurmerk Vechtsportautoriteit, voldoet daarmee aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

Samen verzorgen ze lessen in kickboksen en karate voor jongeren en volwassenen van alle niveau’s. Onervaren beginners die worden klaargestoomd tot toppers maar ook zeker ervaren (top)sporters kunnen hier terecht om hun ambities te realiseren. 

Tijdens  de Open dag kan je kennis maken met de trainingen door demonstraties en workshops te volgen tussen 11 en 17 uur. Zo worden  bezoekers gemotiveerd om te sporten en fit te blijven. Shihan Jan Vleesenbeek die al meer dan 50 jaar karateles aan kinderen en volwassenen geeft zal spectaculaire demonstraties geven met zijn leerlingen. Ook zal hij een vermaarde padstraining geven met onze kampioen bij de dames, Roxanne Ramselaar.

Meerdere demo’s en workshops zullen de dag vullen, zoals de stootzak workshops van oud Europees kampioen Kickboksen Ricardo Nassy en Jan van Kaam. De in onze sportschool opgeleide Wereldkampioen kyokushin karate Davy Brand zal een Kyokushin Karate workshop geven. Shihan Ger Hoogeveen en Sensei Ecem Yuksel zullen met de jeugd de diverse onderdelen van het karate laten ervaren en demonstreren. 

Team Future Fighters zal in de boksring demo’s en workshops kickboksen geven. Tevens zullen zij de zevenvoudig wereldkampioen  kickboksen Robin van Roosmalen assisteren tijdens de seminars Kickboksen. 

De afgelopen jaren zijn er bij diverse toernooien tientallen prijzen gewonnen door onze karateka’s zowel bij het vechten als bij het onderdeel kata, in Nederland en internationaal. De jeugd sleepte de bekers weg en bij de volwassenen deden Davy Branden, Roxanne Ramselaar dat bij de Wereld- en Europese kampioenschappen. Op deze dag kun je zowel als geïnteresseerde met nul-ervaring als gevorderde meedoen aan meerdere workshops om te proeven wat deze sportscholen te bieden hebben. 

Voor de seminars Kickboksen van Robin van Roosmalen zijn de kosten 10 euro en is aanmelden verplicht via secretaris@budakaivleesenbeek.nl. Als je besluit je in te schrijven tijdens de open dag, dan sport je tot 1 mei 2023 gratis bij Budokai Vleesenbeek, zijn er geen inschrijfkosten en ontvang je een sporttas t.w.v. 50 euro. Nieuwe leden die zich tijdens de open dag aanmelden bij Future Fighters sporten ook gratis tot 1 mei, betalen geen inschrijfkosten en krijgen een Future Fighters hoodie en/of shirt cadeau. 

Volg ons op Facebook en Instagram, Instagram: budokaivleesenbeek / futurefighters078 en Facebook: budokai.vleesenbeek / futurefighters078 ( Sportlaan 5 3317 ZV Dordrecht Budokai Vleesenbeek / Future Fighters Email info@budokai-vleesenbeek.nl Email info@future-fighters.nl Internet www.budokai-vleesenbeek.nl Internet www.future-fighters.nl

Vragen?

Stel ze gerust!

Aanmelden